Nu flyttar vi! Välkomna till Yesbox!

Nu flyttar Coompanion Göteborgsregionen till Yesbox, det nya entreprenörskvarteret i Gamlestaden. Yesbox samlar en bredd av aktörer som erbjuder rådgivning, vägledning och utbildning till entreprenörer, innovatörer, kooperativ och sociala företag.

I den fina och kreativa mötesplatsen Yesbox kommer vi hålla våra rådgivningar, seminarier och utbildningar. Varje onsdag kl 14-16 finns det möjlighet att möta Coompanion och andra rådgivaraktörer på öppen Drop-in rådgivning.

Läs mer om Yesbox och se vad som är på gång i det gemensamma kalendariet

Vår nya besöksadress är Yesbox, Gamlestadsvägen 4.

Närmaste hållplats är Gamlestaden. Här stannar bland annat spårvagn 4, 6, 7, 8, 9 och 11 som tar ca 6 minuter från centrala Göteborg.

Vår nya postadress är Coompanion Göteborgsregionen, Gamlestadsvägen 2, Hus B3, 415 02 Göteborg