Paus för rådgivning på Yesbox – boka digitalt!

För att hjälpa till att hindra spridningen av det nya coronaviruset har aktörerna på Yesbox beslutat att ställa in drop-in-rådgivningen under hela mars månad i väntan på nya besked från myndigheterna.

Vår rådgivning håller öppet digitalt!

Men ni kan fortfarande boka kostnadsfri rådgivning med Coompanion! Hos oss har ni alltid möjlighet att välja rådgivning via telefon eller videosamtal.

Boka digital rådgivning här!

I vår rådgivning hjälper vi er att vässa er idé, idéer om hur ni kan söka finansiering, hur samarbetet ska organiseras, hur ni hittar andra företag att samverka med, kompetensutveckling eller stöd när ni planerar att expandera. Allt är möjligt!

Har ni några frågor?

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor om hur coronaviruset påverkar Coompanions verksamhet.