Glad sommar önskar Coompanion

Vi önskar alla en riktigt vilsam sommar! Efter en tuff vår för många hoppas vi att ni får en chans att ladda batterierna och ta hand om varandra. Vi är redo att ta nya rejäla tag tillsammans med er i höst!

Under sommaren ser bemanningen på våra kontor i olika delar av landet lite olika ut, men ta gärna kontakt med Coompanion där du bor om det är något som du behöver hjälp med!

Hitta Coompanion i din region

Själva laddar vi upp inför höstens aktiviteter, som till exempel jämlikhetsutbildning för valberedningar, att öka vårt stöd i att hjälpa företag att ställa om till mer hållbar verksamhet, stötta företag i samverkan som ger både smartare och roliga samarbeten som håller i tuffare tider.

Coompanion fortsätter såklart att underlätta samarbeten för lokalt och regionalt utvecklingsarbete, där det offentliga, privata och den social ekonomin kan skapa ny innovativa lösningar på samhällsutmaningar. Det kan bland annat handla om att förbättra service på landsbygden.

Vill ni komma igång? En bra idé kan vara att börja med att göra att göra en Lokal ekonomisk analys (LEA) för att lättare utveckla den potential som redan finns på orten.

Kontakta oss gärna för mer information om hur vi kan hjälpas åt.