Vem tycker inte om att leka detektiv i naturen?

Ta med någon vuxen på utflykt, så ska vi tillsammans leta efter djuren som finns i Snogeholm.
Det finns massor av djur härute och vi ska hitta deras olika spår…

Vi samlas kl 10 på parkeringen vis Raftarp. Ta gärna med en fikakorg och det är kläder efter väder som gäller. Ett myggstift eller myggspray kan vara bra att ha. På plats kan ni sen också ta en promenad på någon av de 10 lederna i området.

Välkomna till:
Parkeringen vid Raftarp (Raftarpsvägen 139, 275 93 Sjöbo)
Söndag 28 juni 10.00-12.00
Koordinaterna:
55°33’35.6”N 13°41’21.3”E
55.559883, 13.689261

Anmälan: Mail till junaidah.minnhagen@coompanion.se
eller på simplesignup

Detektivledare är Carina Eriksson
”Jag är naturguiden som vill att alla ska ha möjlighet att upptäcka och att vara i naturen. Det är både välgörande och lärorikt att mötas i naturen och att kunna upptäcka den tillsammans gör det ännu roligare.”

Företaget C/O Nature vill inspirera till människors upptäckarlust och välbefinnande i och av naturen. Jag bor i Lund nära Höje å med sambo och dotter, där kan ni allt som oftast hitta mig ute någonstans vid ån eller inne i den lummiga parken. Min dröm är att alla ska ha möjlighet att ta del av naturen på ett hållbart sätt, mer om mig hittar ni på hemsidan www.careofnature.se

”Hitta djuren i naturen!” är en del av projektet “Tillsammans för biosfärområde Vombsjösänkan” som pågår 2019-2021. Syftet är att bjuda in alla som vill engagera sig för ett biosfärområde i Vombsjösänkan. Projektet ägs av Coompanion Skåne med huvudfinansiering från Leader Lundaland och Leader Sydöstra Skåne.