Bli mer cirkulär med stöd från Tillväxtverket

Är ditt företag intresserat av att utveckla er mot en cirkulär affärsmodell med stöd från en tjänstedesigner och ett bidrag på 15 000 EUR? Då kan ni söka stöd från EU-projektet C-voucher.

Vem kan söka?

Stödet, Adopters program, vänder sig till små och medelstora företag (företag med upp till 249 anställda och omsättning på max 50 mEUR, för mer detaljer: (SME) inom branscherna textil, tillverkningsindustri, medicinsk hälsa, livsmedel och maritima näringar.

Läs om andra som fått stödet.

Vilken typ av stöd ges?

Adopters program startar i januari 2021 och avslutas i mars 2021. Företaget får stöd under 3 månader av en tjänstedesigner där företaget tillsammans med en tjänstedesigner genomför workshops och tar fram en genomförandeplan för att gå mot en cirkulär affärsmodell.

Under de 3 månaderna får företaget rådgivning av Business mentors som ger stöd i att hitta ytterligare finansiering inom både privat finansiering och offentlig finansiering.

Stödet innefattar också en så kallad voucher på 15 000 EUR. Vouchern täcker interna kostnader hos företaget, så som arbetstid kopplat till att ta fram genomförandeplanen.

Sista ansökningsdag är 30 oktober 2020.

Läs mer hos Tillväxtverket