Tycker du att kooperativ är en god idé? Var med och inspirera fler och dra själva nytta av samarbetet! Kooperativ som har funnits minst ett år kan ansöka om medlemskap i Coompanion Göteborgsregionen. Tillsammans verkar vi för fler och bättre kooperativ — och när vi blir fler kan vi synas mer, lära oss mer och ge fler tillgång till de möjligheter som kooperativ innebär.

Varför ska vi bli medlemmar?

Genom medlemskapet får föreningen tillgång till ett stort nätverk, bland annat anordnas mingel för medlemmarna två gånger om året. Medlemmar får nedsatta priser på våra tjänster (t.ex. ekonomi & redovisning, kommunikation, juridik och affärsutveckling), deltar för halva priset på våra kurser och vi försöker driva minst ett projekt för medlemmarnas utveckling varje år.

Hur blir vi medlemmar?

För att bli medlem fyller ni i medlemsansökan. Kooperativ behöver också skicka in stadgar och senaste årsredovisningen till oss.

Coompanion Göteborgsregionens styrelse beslutar om medlemmen antas och därefter får ni en faktura på insatsen, 500 kronor. Insatsen betalas alltså endast en gång. Coompanion har för närvarande ingen årsavgift. Den kan enligt stadgarna uppgå till högst 1000 kr.

Ansök här