Coompanion Halland finns till för alla som vill starta, driva och utveckla företag tillsammans. Vi tror på demokratiskt företagande, där alla samarbetar och är engagerade. Det ger oss ekonomisk, social och hållbar tillväxt.

Vi är ett av totalt 25 kontor som finns runt om i Sverige. Coompanion Halland är en ekonomisk förening där alla juridiska personer har möjlighet att bli medlem. Vi arbetar tillsammans med våra medlemmar, entreprenörer och samarbetspartners för att främja det kollaborativa företagandet i länet och ett entreprenörskap som löser samhällsutmaningar av olika slag.

Vad kan Coompanion hjälpa dig med?

Vi erbjuder rådgivning och stöd till alla er som vill starta, driva eller utveckla en verksamhet tillsammans. Vår rådgivning är kostnadsfri tack vare finansiering från Tillväxtverket.

Vi anordnar även olika kurser och aktiviteter för att ge er möjlighet till ny kunskap och utveckling inom olika områden så som styrelsearbete, samverkan, innovation, hållbarhet, kommunikation och försäljning. Det finns också möjlighet att delta i våra olika utvecklingsprojekt där vi med stöd från Region Halland och Europeiska regionala utvecklingsfonden har möjlighet att arbeta för lokal och regional näringslivsutveckling.

Välkommen att höra av dig till oss!

Ring oss!

0346-450 140

Besök oss!

Hitta hit

Hur finansieras Coompanion?

Coompanion finansieras av organisationer, offentlig sektor, konsultintäkter, medlemsavgifter, EU-medel och staten. Statliga Tillväxtverkets finansiering gör det möjligt för oss att ge kostnadsfri rådgivning och information i hela länet.