Kontakta oss

Det går alltid bra att kontakta oss på Coompanion. Enklast är det att direkt boka en tid online med en rådgivare närmast dig.
NYTT! Vi har möjlighet att hålla rådgivningarna via videokonferens. Maila i så fall i din rådgivare i god tid innan ditt möte, så skickar vi en inbjudan.

Västmanland: Boka din tid online

Örebro länBoka din tid online

Det går också bra att ringa. T.ex. i de fall ni är många och skulle vilja att vi kommer till er. Ta i så fall direktkontakt med en rådgivare som befinner sig i ditt län!

Hitta kontaktuppgifter till medarbetare

Besöksadress i Örebro

Rudbecksgatan  26,702 23 Örebro

Besöksadress i Västerås

Stora gatan 16, 722 12 Västerås

Våra medarbetare

Anders Johansson, Verksamhetsledare

Mobil: 070 235 94 98
E-postanders@coompanion.se

Anders har arbetat på Coompanion sedan 1997. Han brinner särskilt för landsbygdsutveckling och är aktiv inom Leader. Anders ger rådgivning till alla typer av kooperativ med särskild kunskap inom kooperativ hyresrätt, företagarsamverkan och service i landsbygder. Maila eller ring för att boka en KOSTNADSFRI rådgivning med Anders!

Johan Larsson, diplomerad rådgivare, Västmanlands län

Mobil: 070- 643 43 98
E-postjohan.larsson@coompanion.se

Johan har arbetat hos Coompanion sedan juni 2012. Han är anställd som rådgivare och arbetar även med utbildning och information kring företagande och starta eget-frågor. Bakgrund inom bl a eget företagande, bank, pedagogik och fackligt arbete.

Isabel Suárez, Rådgivare, Örebro län

Mobil: 070 209 05 20
E-postisabel.suarez@coompanion.se

Isabel, diplomerad rådgivare, har arbetat på Cooompanion sedan 2005. Hon hjälper nya företag med att starta upp, att ombilda och utveckla befintliga företag i olika branscher och juridiska former samt med finansierings- och sociala innovationsfrågor. Hon utbildar grupper kring kooperativt och socialt företagande, affärsplan olika delar, beskattning, företagssamverkan och socialekonomi. Hon har även erfarenhet av projektledning och ekonomiadministration av ESF-projekt. Isabel är civilekonom med inriktning mot företagsekonomi och varit affärsrådgivare i ett annat företag.

Emil Atak, diplomerad rådgivare, Västmanlands län

Mobil: 072- 528 44 00
E-postemil.atak@coompanion.se

Emil har arbetat på Coompanion sedan 2012 som rådgivare. Affärsidéer inom kreativa näringar, tjänstesektorn och detaljhandeln får Emil att bli entusiastisk. Med pedagogisk bakgrund (över 10 års erfarenhet som utbildare/lärare) tar han också en stor del av våra utbildningsuppdrag.

Josephine Hedlund, Rådgivare, Örebro län

Mobil: 076 050 12 34
E-postjosephine.hedlund@coompanion.se

Josephine är anställd på Coompanion sedan sommaren 2017. Hon har tidigare arbetat med affärsutveckling för Drivhuset. Josephine har även föreläst om affärsutveckling för ingenjörsprogrammet vid Örebro universitet. Hon brinner för samarbeten och att utvecklas genom sitt företag – både som företagare och människa. Hennes styrka är att arbeta med affärsmodellering, identifiera kunder och värdeerbjudande.

Josephine är i grunden utbildad inom kognitiv neurovetenskap och samtal. Vid sidan om sin anställning driver hon företag som utbildar och föreläser om samtal och kommunikation. Maila eller ring för att boka en KOSTNADSFRI rådgivning med Josephine!