Vi är Sveriges enda experter på att starta och driva företag tillsammans! I vår kostnadsfria rådgivning hjälper vi er att vässa er idé, idéer om hur ni kan söka finansiering, hur samarbetet ska organiseras, hur ni hittar andra företag att samverka med, samt kompetensutveckling och stöd när ni planerar att expandera. Boka gratis företagsrådgivning i Östergötland!

Förutom vår kostnadsfria rådgivning erbjuder vi flera olika tjänster till såväl kooperativ som föreningar, myndigheter, utbildningsanordnare och andra företag. Vi börjar alltid med ett förutsättningslös samtal om hur er situation ser ut!

Boka kostnadsfri rådgivning med oss nu!

Hitta en kompanjon!

På vår sajt Kompanjoner.se kan du lägga upp en annons eller hitta andra personer som vill samarbeta!

Bästa samarbetet

Vi vill att ni ska lyckas! Kolla in våra checklistor för bästa samarbetet.

Därför driver vi kooperativ

Kontakta oss för att boka rådgivning!

Hälften så svårt – dubbelt så roligt

Många brukar säga att fördelarna med att starta tillsammans är att de kan dela på risker och arbetsinsats, att de får kollegor och ett större nätverk. Det blir helt enkelt ett mer robust företag. De flesta tycker också att det är roligare att fira framgångar tillsammans.

Självklart finns det risker med samarbete också, precis som med alla relationer. Lägg en bra grund genom att prata igenom de egna målen med samarbetet, vilken oro man känner och vad som är viktigt för var och en. Använd Coompanions rådgivning till detta och se till att skriva ett kompanjonavtal.

Fart och fokus genom rådgivning

Våra rådgivare ställer de frågor ni kanske inte vågar ställa till varandra. Syftet är att hitta gemensamt fokus och förstå varandras målsättningar. Ni får möjlighet att bolla er idé, roller, organisation, val av företagsform, skriva kompanjonavtal och göra en ekonomisk planering – till exempel. Och det är kostnadsfritt. Kom gärna tidigt – det räcker med att ni är minst två personer med en gemensam idé som ni vill undersöka – då kommer ni att fokusera på rätt saker från början.