Tror ni, liksom oss, på demokratiskt företagande som ett sätt att skapa  ekonomiskt och socialt hållbar tillväxt? Anser ni att det arbete vi utför är viktigt för att vi tillsammans ska kunna främja kooperation och social ekonomi? Stötta vår verksamhet genom att bli medlem! Bli medlem!
Ett stöd från våra medlemmar betyder mycket för att vi ska kunna främja entreprenörskap där människor förverkligar idéer. Det möjliggör för oss att kunna fortsätta bistå nya entreprenörer med stöd i form av  kostnadsfria rådgivningar, seminarier & workshops och utbildningar.

Varför ska vi bli medlemmar?

Kooperativa medlemmar får nedsatt pris på våra utbildningar och har möjlighet att utnyttja vårt konsultstöd till en reducerad kostnad. Genom medlemskapet får ni också tillgång till ett nätverk. Vi försöker också varje år driva minst ett projekt för medlemmarnas utveckling.

Utöver vårt kostnadsfria utbud får ni som medlem 10-25 % rabatt på andra tjänster så som bokföring, styrelseproffs, konflikthantering, marknadsanalys, moderatorer, projektansökningar med mera.

Hur blir vi medlemmar?

Bli medlem enkelt genom att betala 100 kr med Swish eller via bankgiro samt skicka in ansökan nedan. 

Ansök här: