Coompanion Stockholm samarbetar med många organisationer för att stötta entreprenörer. Här kan du ta del av deras erbjudanden!


Impact Hub är världens största nätverk med sociala entreprenörer. Få 20 % rabatt på ett av lmpact hub Stockholms co-working paket de första 3 månaderna samt testa lmpact hub Stockholm som kontor under en dag, kostnadsfritt!

Läs mer om Impact hub

Coompanion är Rocket Fuel Partner till Norrsken och finns på Norrsken fredagar under kontorstid samt deltar i seminarier kring entreprenörskap, social innovation och kooperation.

Läs mer om Norrsken

Tech-partner till startups. Få gratis Idea-to-MVP workshop-timme, för att kick-starta arbetet med din tech-lösning!

Läs mer om Ideabits

THE BOOKS

Bokföring, personaladministration och affärsutveckling. Få 25 % rabatt på bokförings- och redovisningstjänster samt löpande konsulttjänster! Dessutom en timmes kostnadsfri konsultation inom affärsutveckling.

Läs mer om The Books

Innovationsjuridik, patent och affärsutveckling under samma tak. Få rabatterat pris hos Rouse!

Läs mer om Rouse

Smart är ett gemensamt produktionshus för frilansare och projekt. Delta kostnadsfritt på Smarts evenemang samt få kostnadsfri rådgivning!

Läs mer om Smart

Venture Cup är tävlingen för morgondagens entreprenörer. Tävla med Venture Cup!

Läs mer om Venture Cup

Stateless Digital är ett team av entreprenörer, kreativa och utvecklare i Stockholm som hjälper klienter förstå, bygga och sjösätta nya digitala upplevelser. Få startuprådgivning via e-post samt exponering via Founderpodden, en podcast som drivs av Stateless.

Läs mer om Stateless Digital

Hitta rätt finansieringslösning med Ponture! Genom samarbetet med Coompanion erbjuder Ponture: Företagslån, Factoring och Leasing för entreprenörer och företagare. Jämför olika erbjudanden från flera banker och finansiella institut. Ansök online utan kostnad och hitta din finansiering!

Läs mer om Ponture

Effektiv och prisvärd pitch-coaching för entreprenörer och startups. Få rabatterade priser på Andrew Hennigans tjänster!

Läs mer om Andrew Hennigan Consulting

Gul PR får din berättelse att synas. Få ett kostnadsfritt första möte inför PR-insatser!

Läs mer om Gul PR

Organisation som främjar ansvarsfulla affärsidéer som syftar till att lösa lokala och globala samhällsutmaningar. Få information om rådgivningsarbete och möjliga ansökningar till utbildningsprogram!

Läs mer om SE Forum

En plattform och mötesplats för personer med intresse för entreprenörskap. Få inspiration, kunskap och nätverk inom entreprenörskap! 

Läs mer om Excitera

Maniva Digital AB är en strategisk IT-konsult och utvecklingsbolag för digitala lösningar. Få 2 h kostnadsfri konsultation i digital affärs- och produktutveckling, samt 20% rabatt på utveckling av mobila applikationer, hemsidor och web applikationer!

Läs mer om Maniva Digital

Webbyrå i Stockholm som älskar SEO, SEM och webbdesign. Få 35 % på alla Mizifics tjänster: Webbdesign, SEM & SEO!

Läs mer om Mizific

GoalEnvision är en komplett digital tjänst för agil målstyrning. Sätt mål, prioritera rätt och följ upp tillsammans. Förverkliga affärsplanen. Se hur verksamheten utvecklas i rätt riktning.
Är ni 5 personer eller fler? Få 2 timmars kostnadsfri rådgivning kring målstyrning, mätbarhet och exekvering samt sätta upp en målbild efter befintlig affärsplan eller motsvarande.
Få 50 % rabatt på GoalEnvision-tjänsten eller 50 % på experthjälp kring målstyrning av GoalEnvision.

Läs mer om GoalEnvision

Snygga och smarta livesändningar som når en större publik direkt och ger ett starkare engagemang även efter att eventet är slut.

Få en gratis konsultationstimme samt 15 % på normalpris av tjänster hos Levande Video!

Läs mer om Levande Video

The Castle är ett femvåningspalats i Gamla stan med 250 entreprenörer, kreatörer, affärsmänniskor, cirkusartister, mormödrar och andra som tror att en arbetsplats kan vara mer än ett vanligt kontor.
Få en månads gratis medlemsavgift vid tecknande av 3 månader. (Gäller medlemskapen Flexibel 2 dagar/veckan, Flexibel Heltid samt Fast plats heltid).

Läs mer om The Castle

Södertälje Science Park är en nationell nod för företag, forskning, innovation och utbildning inom hållbar produktion. En del av syftet och målet är stärka förutsättningarna för avancerad produktion i Sverige. Här kan du som aktör från näringsliv, akademi och samhälle tillsammans driva branschöverskridande forsknings- och utvecklingsprojekt och nätverka.

Läs mer om Södertälje Science Park

Sting är Nordens ledande ekosystem för startups med hög tillväxtpotential.

Läs mer om Sting

Digital marknadsföringsbyrå med seniora konsulter inom Google Ads och Facebook Ads.
Få två kostnadsfria konsulttimmar.

Läs mer om Cannolo

Connect är en ideell organisation som matchar entreprenörer med kompetens och kapital från näringslivet. Därigenom förkortar vi vägen till verkliga och varaktiga resultat.

Läs mer om Connect

Patent- och registreringsverket är centret för immateriella rättigheter. Vi arbetar för ökad innovation och tillväxt i Sverige.

Läs mer om PRV

Andra organisationer som du kan ha nytta av när du startar företag:

Starta eget Stockholm

verksamt.se

Vill din organisation också samarbeta med Coompanion?

Hör av dig till oss!

Kontakta oss