Kooperation gör skillnad

Kooperation gör skillnad för både för individer, grupper och samhället i stort.

Coompanion arbetar för en jämlik och demokratisk samhällsutveckling genom entreprenörskap präglat av hållbarhet och kooperation. Vi träffar dagligen människor med drömmar. Människor som har visioner om att förändra något. Människor som tillsammans behöver skräddarsy sina egna jobb. Människor som vill förändra samhället de lever i. Som vill förbättra vår gemensamma värld.

Metoden vi använder i vår kostnadsfria rådgivning är kooperation – entreprenörskap som gör skillnad. På riktigt.

Det gör vi för att vi vet att kooperativa företag lever längre. Kooperativa företag arbetar utifrån värderingar om jämlikhet, samarbete och demokrati. Kooperativa entreprenörer tar samhällshänsyn och arbetar för hållbar utveckling av lokalsamhällen.

Vi tycker att alla dessa samhällsentreprenörer, kooperativa och sociala företag, förtjänar uppmärksamhet! ♡ till er idag.

Vill du också göra skillnad genom att förverkliga en idé? Hitta en av våra rådgivare nära dig!