Vi har tagit den bästa metoden för att sprida affärsidéer och lagt ihop den med vår långa erfarenhet av att stödja sociala företag. Vi kallar det för Social Franchising. På den här sidan kan du läsa mer!

Starta snabbare med Social Franchising

Franchising är ett väl beprövat sätt att mångfaldiga företag. Överlevnaden för nya företag är högre om det görs som franchising än för andra nya företag. Franchisegivaren bidrar med koncept och erfarenheter, men också med utbildning, marknadsföring och affärsutveckling.

Kontakta oss om ni vill ha hjälp att komma igång!

Social Franchising är en framgångsrik metod för att skapa hållbara företag och arbetstillfällen. Med det som utmärker sociala företag – egenmakt, delaktighet, utbyte av kunskap och gemenskap – kan framgångsrika affärsidéer spridas på fler orter. Vägen är ofta skakig för nya entreprenörer. Vi vill göra detta enklare för fler och arbetar därför tillsammans med några av Sveriges bästa sociala företag för att deras affärsidéer ska etableras i fler kommuner.

Med Social Franchising förenklar vi starten och gör den tryggare för såväl entreprenörer som finansiärer. Coompanion hjälper er hela vägen genom etableringen!

Skapa fler jobb i er kommun!

Coompanion hjälper till hela vägen med etableringsanalys, utbildning, projektansökningar, studiebesök på sociala företag och mycket mer.

Kontakta oss så berättar vi mer.