Tycker du, precis som vi, att kooperativ och samverkan är en god idé? Var med och påverka utvecklingen i Halland och dra själva nytta av samarbetet! Alla juridiska personer med sitt säte i Halland har möjlighet att ansöka om medlemskap. Som medlem i Coompanion Halland har ni möjlighet att påverka hur vår verksamhet skall se ut. Ni är också med och bidrar till att stötta den kooperativa utvecklingen i länet.

Utöver vårt avgiftsfria utbud så får alla medlemmar ett lägre pris på våra utbildningar och möjlighet att utnyttja vårt konsultstöd till en reducerad kostnad. Ni blir också synliga i våra marknadsföringskanaler och medlemskapet ger en närhet till våra nätverk och alla spännande utvecklingsprojekt som vi driver.

Ansök nu!

För att bli medlem så fyller ni i nedanstående medlemsansökan eller så mejlar ni er ansökan till kajsa@coompanion.se. Ansökan behandlas vid nästkommande styrelsemöte och beviljas av vår styrelse.

Insatsen (som endast betalas en gång) är 500 SEK. Utöver insatsen betalar ni en årsavgift på 300 SEK. Är ni över 30 anställda är årsavgiften 1000 SEK