Handlar det om samarbete och partnerskap? Vi är företagsrådgivaren för alla som vill göra saker tillsammans. Vi erbjuder en rad olika tjänster. Hör av er till oss för mer information.

Våra tjänster
Kostnadsfri rådgivning

Kostnadsfri rådgivning

Med stöd från Tillväxtverket kan vi erbjuda kostnadsfri rådgivning. Det är vår basverksamhet.

Oavsett om ni befinner er på idéstadiet, har börjat starta upp eller redan är igång med er verksamhet finns Coompanion här för att hjälpa er.

Vi är experter på kooperativt företagande och vi kan hjälpa er att analysera lokala behov och marknader eller att söka finansiering.

Våra tjänster
Utbildningar

Utbildningar

Vi kan skräddarsy utbildningar efter era behov. Det kan exempelvis handla om styrelsearbete, demokratiskt ledarskap, kooperation, socialt företagande eller konflikthantering. Hör av er till oss så berättar vi mer!

Våra tjänster
Processledning

Processledning

Funderar ni på att gå samman för att förverkliga idéer tillsammans? Vi har erfarenhet att processleda personer och föreningar, oavsett om ni behöver hjälp att komma framåt eller för att komma igång.

Vi har även inkluderade och roliga metoder för att ta en idé till nästa fas,  genomförandet.

Våra tjänster
Övriga konsulttjänster

Övriga konsulttjänster

Både processledning, projektledning och föreläsningar faller inom vår konsultverksamhet.
Utöver det kan vi även erbjuda er annan hjälp, som exempelvis projektskrivningar, teknisk service vid digitala möten. Vi har en bred kunskap på kontoret och kan hjälpa er med mycket.

Våra tjänster
Uthyrning lokal

Uthyrning lokal

Behov av mötesrum? Vi har två konferensrum till uthyrning på vardagar under kontorstider. Kooperationen är ett större konferensrum för upp till 14 personer och Föreningen är ett mindre mötesrum för upp till fem personer.

Det går att hyra hel- och halvdagar. Läs mer om våra lokaler och regler gällande uthyrning nedan.

Våra tjänster
Projektledning

Projektledning

Vi lever i en värld där ordet och begreppet projekt är en del av allas vardag. På Coompanion har vi erfarenhet av att både skriva och driva projekt. På så sätt kan vi vara till hjälp i er process. Dels kan vi vara projektledare, om projektet faller inom något av våra intresseområden och värderingar. Dessutom kan vi vara behjälpliga under projektets gång, som exempelvis processledare. Hör av er till oss om ni har några funderingar!

Våra tjänster
Föreläsningar

Föreläsningar

Vi kommer gärna till er och föreläser. Vi kan även föreläsa digitalt! Förslag på föreläsningsämnen är:
Starta företag tillsammans och hur man går tillväga.
Hur organiserar man sig kooperativt?
Vad är sociala innovationer?
Hur fungerar arbetsintegrerande sociala företag?
Vi på kontoret har våra specialområden, som vi gärna kommer och berättar om! Hör av er till oss!