Delaktighet, samverkan och hållbarhet

Coompanion Blekinge Utvecklingscentrum skapar utveckling för individer, grupper och samhälle. Hos oss växer och utvecklas entreprenörskap genom våra grundvärderingar som är delaktighet, samverkan och hållbarhet. Inom vår verksamhet erbjuder vi företagsrådgivning och affärsutveckling, information och utbildning. Vi driver även ett antal utvecklingsprojekt.


Kontakta oss!

Vad vill du göra idag?


Jag vill bli inspirerad!


Jag vill boka rådgivning


Lära mig mer om kooperation


Läsa om projekt i regionen


Hitta en mall eller guide


Hitta någon att samarbeta med


Jag vill bli inspirerad!


Jag vill boka rådgivning


Lära mig mer om kooperation


Läs om projekt i regionen


Hitta mall eller guide


Hitta en kompanjon

Sveriges största konferens om socialt företagandeVi är glada över att kunna presentera datumet för Stora Sociala Företagsdagen! 6 oktober 2020 på Folkets Hus i Göteborg!
Mer information, program och biljetter hittar du på konferensens egen sajt.Läs merSocial Innovation i NorrKonferensen finns till för att lyfta goda exempel på sociala innovationer från Västerbotten och Norrbotten och lära oss av varandra för att möjliggöra social hållbarhet. Läs mer
Föregående
Nästa

Visa fler aktiviteter ›

Vad kan vi göra för dig – eller er?

Starta tillsammans!

Dubbelt så roligt och hälften så svårt att starta företag tillsammans.
Hos Coompanion kan du bolla er affärsidé, roller, företagsform, kompanjonavtal och budget – kostnadsfritt.

Utveckla lokalt!

Gå samman för att få livet att fungera överallt i Sverige. Bredband, service och vård och omsorg – prata med Coompanion om hur man gör, finansiering och få inspiration.

Socialt entreprenörskap

Har ni idéer om att göra världen lite bättre med ert företag? Prata samhällsentreprenörskap, sociala innovationer eller bara hur ni ska förverkliga ert företag som adresserar hållbarhet i sin affärsidé.

Kulturella och kreativa näringar

Designers, musikband, filmare, fotografer och andra kreativa yrken är särskilt vanliga hos Coompanion. Samarbete gör dessa ”gig-ekonomins pionjärer” starkare och skapar rum för skapande.

Företagssamverkan

Soloföretagare? Ta hem affärer ihop, dela lokal eller maskiner. Det ökar möjligheterna samtidigt som du behåller friheten som egenföretagare. Genom vår hjälp kan ni se till att vinsterna med samarbetet blir större än vars och ens insats.

Plattformskooperativ

Tänk ”Spotify” ägt av musikerna, ett ”Airbnb” ägt av lägenhetsinnehavarna eller ett Uber ägt av förarna. I plattformskooperativ behåller medlemmarna kontrollen över verksamheten, vinsterna och sina egna data.
SMARTa kulturutövare organiserade sig tillsammansLäs om SMARTKatalysator för hållbart närsamhälleLäs om StöckebygdenGycklar för en bättre världLäs om Gycklargruppen Trix
Föregående
Nästa

Upptäck fler kooperativa stories ›